About Me

Buna, ma numesc Alexandru Caranfil, m-am nascut si locuiesc in Constanta.
Acum 15 ani mi-am inceput cariera de fotograf si la scurt timp de bloger. Cu timpul partea fotografica mi-a adus multe realizari si premii si, dupa un timp, am lasat pe un plan secund blogul, pana cand am uitat de el.
Am doua portofolii online – unul cu fotografie comerciala si fine-art si inca unul cu fotografie de nunta. Pe langa facebook si aceste portofolii ma puteti urmarii si pe Instagram, Pinterest si 500px.

Din tinerete mi-a placut tehnologia si am stiut cam tot ce e nou in industria foto. Cu timpul am inceput sa tin cursuri si am vorbit foarte mult despre aparatura foto pana cand mi-am dat seama ca a fi fotograf inseamna practic sa ai un aparat foto si sa faci poze, nu conteaza ca esti amator sau profesionist.

Acum am revenit la o veche dragoste – blogul. Nu vreau neaparat sa merg prea mult in partea de tehnica dar daca lucrurile nu vor fi plictisitoare, precum in ultimii ani, iar noile tehnologii vor continua sa ma surprinda atunci cu sigurant imi voi arata bucuria testandu-le. Altfel doresc sa scriu despre lifestyle si fashion. Sper sa o fac calatorind cat mai mult si intalnind oameni minunati.

Awards

Photographer of the Year – Event Photography 2015
Photographer of the Year AAFR 2011 – Advertisement Photography
AAFR 2011 – 2nd Place – Fine art Photography
SNFT 2007 – 1st Place – Photographic essay
4 Awards 1st Place – Wedding Photography 2015
Intenational Photo Awards 2010 – Honorable Mentions – Nude, Wedding, Fine art, Photojournalism

 

[contact-form-7 404 "Not Found"]