La un moment dat, cu toţii căutăm liniştea si pacea interioară iar natura devine refugiul nostru. Delta este un loc magic, un loc în care noaptea este dominată de sunetul greierilor, fară muzica si vaietul litoralului din scurta apropiere.

Cu câteva săptămâni în urmă am plecat spre Dunavățul de Jos pentru o şedinţă foto la pensiunea „Casa Patru Anotimpuri”, chemat de proprietarul acesteia. Ulterior am vrut să surprind frumuseţea locului ce are și un mare potențial artistic. Cum fotografia de portret este cea mai îndrăgită, alături de mine au venit alte trei fete. Cu două dintre ele am realizat foarte multe materiale pe blog și a treia un model ce tocmai ce şi-a regăsit pasiunea dar cu foarte mare potenţial.
Obosiţi de pe drum am fost aşteptaţi cu un borş si pește la grătar. Nu cred ca sunt mulți care ar refuza un pește proaspăt, mai ales daca este prins de ei.
Pescuitul este o activitate care aproape sigur, in deltă, îţi va da satisfacţie. Doar cei ce au alte interese pot sari peste acest sport.
După masă ne-am cazat. Eu mi-am ales o vilă care ar face fericit orice fotograf. Și în partea de jos, și în partea de sus aceasta a fost gândită parcă pentru acele fotografi perfecte de glamour sau boudoir. Fetele au ales să stea împreună. Din camera au mers direct pe şezlong unde s-au bucurat de razele totuşi calde ale unui soare ce se lăsa tot mai jos. Au urmat câteva şedinţe foto ce au ajutat fetele sa îşi întărească relaţia. Cred ca într-un loc aproape virgin, cum este acesta, relaţiile între prieteni sau în cuplu se întăresc iar certurile și supărările dintre aceştia sunt foarte rare.
Drumul de întoarcere ne-a ţinut cu gândul la momentele plăcute trăite cu o noapte înainte, într-un loc care m-a inspirat enorm si despre care aș putea sa povestesc mult mai mult. Aştept cu nerăbdare sa ne reîntoarcem atât pentru pozele pe care nu am avut timp sa le facem cât și pentru o plimbare liniştită prin canalele deltei.

0 0 vote
Article Rating
Share: