De ce ies fetele între fete? La băieți e mai simplu – o combinație sau alegere între dorința de a se reproduce și cea de a distruge neuroni.

Atenție este vorba despre acele fete care aleg să își lase iubiții acasă sau în grupuri masculine ce fac același lucru și să iasă pentru a se distra între ele.
Este foarte posibil, cu acest articol, să îmi pun multe prietene și urmăritoare în cap dar dacă nu am dreptate sunt deschis la părerile voastre.
Într-un fel am făcut și puțin research vinerea trecută, documentând fotografic un eveniment de la Step Inside. Tematică petrecerii a fost Peaky Blinders și respectând ținuta propusă mi-a fost mult mai ușor să întru în discuții cu cei prezenți.
Abia ajuns acasă, când am făcut selecția fotografiilor, am observat că fetele cu care am interacționat erau prietene, observându-le într-o fotografie toate la aceeași masă.

Acum concluzia mea a fost următoarea -dacă iubita îți spune că vrea să iasă cu fetele, pe lângă bârfă și discuțiile despre make-up și vedetele preferate au și următoarele intenții:
Prima categorie sunt acele fete care au intenții nevinovate – de a discuta și cu alți bărbați. După ce au auzit toate poveștile, glumele, preferințele și pasiunile iubitului, o discuție cu un necunoscut pare foarte interesantă. Dar diferența dintre prima categorie și cea de-a doua este foarte mică. Dacă ai trecut de la discuțiile seci la unele în care zâmbetul a apărut pe fețele interlocutorilor atunci faci parte din a doua categorie de fete, care flirtează. Nimic nou, nimic greșit. Pentru unii flirtul este atât de nevinovat încât nici nu își dau seama. Altele sunt sigure pe ele și își spun în gând că a păcătui cu gândul este perfect normal, chiar sănătos.
Dar orice gând se poate materializa și de aici unele fete trec direct la fapte. În acel moment toate prietenele devin foarte grijulii. Pentru a nu fi doar ele cele fidele, acestea încep să amintească de existența iubitului. Dacă asta nu a oprit sărutul atunci intervin cu forța și trag băiatul care buimac o sărută pe cea care caută stingerea idilei. Este evident faptul că următoarele rânduri sunt doar pură imaginație, și în nici un univers paralel un astfel de scenariu nu ar putea duce la un threesome sau chiar la o orgie. Oricine și-ar imagina că fata l-a plesnit pe agresor și totul s-a terminat cu un cor de râsete și aplauze din partea fetelor.

Dacă a venit acasă, are rujul intact și nu miroase a alt bărbat totul e în regulă, tot răul a trecut! Dar nu prea e așa. Un follow, niște simple like-uri sau comment-uri pot da naștere izvoarelor ce duc la râuri de lacrimi. Dar vom vorbi altă data despre acest subiect: de ce plâng bărbații!

0 0 vote
Article Rating
Share: