După ce au citit articolele din presa românească, Asociația Eunucilor de Pretutindeni au angajat cea mai bună echipă de avocați pentru a da în judecată autorii serialului Game of Thrones.

Am reușit să îl prind la telefon pe Inuts Nam, președintele acestei asociații și să îi pun o serie de întrebări. În primul rând acesta a spus că încearcă să ducă o campanie blitz înainte ca parlamentării din România să facă o Ordonată de Urgență prin care să falimenteze producția HBO. Inuts Nam a auzit din surse sigure că parlamentării nu sunt deranjați de folosirea lupului dacic ci au pus ochii pe tronul făcut dintr-o mie de săbii. Nu se știe motivul clar dar unele voci susțin că acesta a fost cerut de Preafericitul pentru desăvârșirea Catedralei Neamului. Inuts Nam este de părere că George R.R. Martin le-a stricat undercover-ul. Dacă în primele episoade eunucii erau îmbrăcați în robe largi sau erau jupuiți în pivnițe, spre final au arătat că aceștia se ascund la vedere și că sunt cei mai bine făcuți dintre ținerii din sălile de gym.

Am luat legătura și cu George R.R. Martin iar acesta era și el foarte supărat. HBO-ul nu a vrut să colaboreze cu el până nu și-a dezvăluit și sursele de inspirație. Acesta a recunoscut că totul a pornit din istoria românilor doar că a folosit mai multe planuri temporale în același timp. Toate marile case din Westeros au fost furate din istoria neamului românesc după cum urmează: Leii aurii au rămas în blazoanele românești de pe vremea romanilor, casa Stark folosește lupul dacilor, cerbul casei Baratheon este cerbul carpatin, peștele familiei Tully este și el inspirat din păstrăvul pâraielor ce curg prin Carpați, dragonul îi aparține lui Vlad Țepeș, casa Martel folosește însemnele Transilvaniei, la fel cum șoimul lui Mircea cel Bătrân este folosit de casa Arryn și trandafirii aurii sunt furați din stema lui Ștefan cel Mare. Mai mult bătrână Olena este și ea inspirată din istoria noastră, aceasta fiind Muma lui Ștefan cel Mare.

P.S. Ungurii conduși de Nemt Udom Nudau Mici a reușit o răsturnare de situație. Au copiat strategia reginei Cersei și după ce au lăsat ca eunucii să se lupte cu românii și HBO, ungurii au spus că serialul nu ar fi avut succes fără urlătorii dothraki și că aceștia sunt de fapt hunii. Când am luat legătură cu ea ne-a spus că nu îl înțelege pe Socialistul care îl asemăna pe Attila cu Regele Nopții. “Hunii au avut dintotdeauna cai iar dacă armata morților ar fi avut și ea cai, precum hunii, i-ar fi ajuns din urmă pe nordici mult mai devreme și producția HBO ar fi avut mult mai puține sezoane.

Supărați de cele întâmplate hackerii care au spart serverele HBO au luat legătura cu Gigi Becali – Războinicul Luminii, pentru a se ajunge la alt deznodământ.
Oripilat, acesta a zis că oricât i-ar iubi pe machidoni, nu poate să asocieze pe nepătați cu falangele din timpul Lui Alexandru Cel Mare. Ne-a mai spus că este foarte afectat căci în toate filmele machidonii cad prost. Despre Alexandru cel Mare se spunea că ar fi bulangiu, acum nepătații au fost lăsați fără sulița și la mișto i-a înarmat cu câte una de lemn!

0 0 vote
Article Rating
Share: