Dacă ar fi să alegi o culoare specific bărbătească care ar fi aceea? Eu sunt setat pe negru dar daca ar fi să aleg o altă culoare cred că aș merge pe maro. Plecând de la o culoare prăfuită, parcă scoasă dintr-un western, adaptată la contemporan unde dă într-un maro intens, aceasta cred că eate culoarea eleganței masculine de zi cu zi.

Inițial am vrut să mă întorc în barber shop pentru a scrie articolul dar cum prefer compania cafelei într-un peisaj mai oxigenat, am ales terasa de la Margo.

Caut acel maro de care ziceam și tot ce îmi sare în ochi sunt niște scaune bej iar toți bărbații sunt îmbrăcați în negru și gri. Sincer și eu sunt la fel, doar puțin roșu de la tricoul de sub hanorac și rama de la ochelari. Dacă le amesteci cred ca iese ceva spre maro dar griul îmi rămâne întipărit de data asta în minte și parcă îl văd cum cade în urma foarfecelor. Atunci realizez că am răspunsul. Stresul este cel ce ne fură maroul și pata de culoare și o duce spre un plumburiu repetitiv.

Îmi păstrez totuși tenta de galben în fotografii, ajutat și de accesoriile și designul din Johnnie’s Barber! Acesta încearcă să aducă înapoi era gentleman-ilor, mai ales prin starea pe care o ai atunci când îi părăsești spațiul, un spațiu în care bărbații își modelează părul și bărba pentru desăvârșirea masculinității.

Și totuși întrebarea mea rămâne deschisă. Care e culoarea specific bărbătească?


0 0 vote
Article Rating
Share: