Nu am avut deloc emoții la prima mea ședință foto realizată ca fotograf profesionist. Aveam puțină experiență din excursiile în care geanta foto era întotdeauna pe umărul meu și am realizat câteva portrete pe care multă vreme le-am păstrat în portofoliul meu online.

După ce au trecut mulți ani, tot Cătălina este cea care m-a introdus în lumea industriei auto. Pe Robert l-am cunoscut cu o zi înainte de shooting și la prima vedere am descoperit pasiunea pe care o are pentru mașini și cai putere. În ziua următoare mi-a arătat și skill-urile pe care le are pe teren accidentat. Pentru ei era o zi obișnuită de muncă în care testau un Range Rover Sport, iar pentru mine o experiență unică ce începea să mi placă tot mai mult. Primul lucru pe care l-am sesizat a fost că mașina parcă a fost făcută pentru selfie-uri și ședințe foto. Atât materialele albe cât și trapa panoramică ajută foarte mult la o iluminare perfectă. Nu am avut timp să fac prea multe fotografii și filmulețe că am intrat pe un drum de țara. Inițial m-am gândit la spatele meu și abia așteptam să ajungem în locul destinat filmărilor și ședinței foto. Am început o discuție și amortizoarele și-au făcut treaba căci am uitat de gropi și fără să îmi dau seama cum a trecut timpul am și ajuns.

La prima parte de filmări am stat și eu în mașină, iar sentimentul a fost ca unul dintr-un parc de distracții. Mai târziu, când a venit și rândul meu să stau în spatele camerei, am văzut că testele la care era supusă mașina erau asemănătoare cu cele pe care le vedeam la TV. Lucru evident de altfel căci mă aflam la filmările emisiunii “Pe cai putere”, eram înconjurat de profesioniști, iar mașina este una cu calități de off-road legendare.

0 0 vote
Article Rating
Share: