Încep prezentarea celor două telefoane, deși nu am intrat încă în posesia lor. Așa cum am fost obișnuiți de trei ani, designul rămâne același. Totuși au fost făcute câteva modificări asupra culorilor. După ce au văzut că cei din Games Of  Thrones s-au inspirat din istoria românilor, conducerea Apple a apelat la aceiași cercetători și acum smartphone-ul este disponibil și in culorile albastru de Voroneț, galben de Roșia Montană și roșu de Purcari. Au renunțat totuși la acel roze pentru a nu se face confuzie, dar asta e o altă discuție.  

După o lungă negociere, noaptea trecută, aleșii noștrii au anunțat că noul iPhone este telefonul național și pentru că încă nu s-a făcut unul singur in toate cele trei culori, pentru moment vor primi câte trei, câte unul din fiecare culoare. Votul nu a fost unul categoric. Mai multe alese au votat împotrivă, ele dorind varianta roze.  

Când vine vorba de dimensiuni, lucrurile se complică. Înainte era variantă mică – mai ieftină și varianta mare – mai scumpă. Se pare că de data aceasta a apărut și o variantă intermediară care este mai scumpă decât ambele modele, dar este magică. Ziua pare puțin mai mare decât varainta mică și puțin mai mica decât varianta mare, dar noaptea, când ai stins lumina și te-ai întins în pat, se schimbă datele problemei. Dimensiunea acestuia crește peste media variantei plus la 5.8 inch. De asemenea, s-a ajuns la concluzia că acestui telefon nu mai este nevoie sa-i cauți gaura în care este plasat butonul. Folosești doar de un gest și Siri știe ce are de făcut. Fiind foarte ușor și subțire, noul iPhone poate fi folosit în chirurgie. El ține locul bisturiului sau de șpagă. Sticla folosită este cea mai puternică din industrie. Daca te întorci de la dat cu sapa, iar „Măria” doarme și toate vasele-s murdare, îl poți folosi drept unealtă pentru tăiat slana.  

Procesorul este tot unul mediocru, dar are o nouă funcție – recunoașterea faciala. Pentru a nu supăra sexul frumos, colosul Apple a avut nevoie de un grup de make-up artiști și au hotărât să cumpere Mac cosmetics, în special pentru confuzia care există de ani buni. Peste doi ani, cu ocazia lansării noului Iphone Triple X, se vehiculează că se vor lansa și următoarele produse compatibile: iPhard, iPhond și iRuj;  acest triplu X  va avea o funcție de machiaj digital a pozelor de profil.  

Un grup de hakeri de sex opus a început conceperea unui cod ce șterge machiajul acestor poze, foarte tentată de această tehnologie este concurența și acești mândri bărbați au hotărât să vândă aplicația celor de la Samsung.  

De departe cea mai interesanta funcție a noilor telefoane este încărcarea wireless. Gabriela Firea ne anunță că va monta câte un router wireless pe fiecare pom din capitală pentru ca toată lumea să poată folosi telefonul fară oprire. Luată de val, a promis cele mai rapide dispozitive, iar când consilierii au calculat costul total, a văzut că acestea vor tripla prețul pensiilor. Pentru a nu fi făcută mincinoasă, a început defrișarea Bucureștiului. La polul opus se află pensionarii. Noile modele vor fi cu 25% mai  zgomotoase. Mircea Badea își aduce aminte de decibelii motocicliștilor și pleacă să se alăture pensionarilor . Pe drum primește două apleluri. Atât Motanul Felix cât și Pisicul au hotărât să îl sune. Aceștia au aflat de noile animoji si vor să demonstreze fostului președinte că apelativele lor nu au fost alese corect.  

După ce au mărit și rezoluția, a apărut o nouă modă – să privești realitatea prin noul telefon. Cu puțin antrenament poți înțelege din animoji sarcasmul sau promisiunile electorale. Speriați că Parlamentul Românesc poate rezilia contractul, Apple anunță și funcția antimoji, prin care anumite fețe nu au animoji. Apple a anunțat update-uri până la următoarele alegeri.  

Feature-ul True Colors va permite schimbarea fundalului sau blurarea acestuia. Astfel nivelul de trai din țările sărace va crește direct proporțional cu imaginația posesorilor.  

Prețul este unul de nișă. După ce a schimbat standardul de intrare audio, Apple anunță că vrea să intre și în portofelele americanilor. Au lucrat la dimensiunile noului gadget ca acesta să poată fi comparat cu un fișic de bani. Ei doresc  ca noua bancnotă de 1000 de dolari să folosească portretul lui Steve Jobs iar simbolul de pe ea fiind X-ul dedicat decieniului in care Apple a revolutionat tehnologia! Auzind aceste lucruri Guvernul României militează și pentru promovarea culorilor tricolore de care se bucură noul Iphone, ducându-ne tot mai aproape de o înfrățire cu americanii. Acest lucru poate duce la înlăturarea vizelor 

0 0 vote
Article Rating
Share: