Fiind în Paris am avut o oarecare rutină. Mă trezeam și făceam câteva fotografii la peisajul care părea diferit în fiecare dimineață. Cerul îl transforma, acestea fiind diferite de la o zi la alta. Urma o plimbare până la supermarket sau braserie. Acele dealuri mi-au făcut foarte bine la forma fizică cu toate că mi-aș fi dorit la întoarcere să fiu în pantă, nu invers. Continuam cu cafeaua și micul dejun, prilej de a face un nou set de fotografii. În acest timp discutam cu gazdele noastre despre ce vom vizita și pe unde vom face ședințele foto. Porneam pe același drum de care tocmai ce v-am povestit, către stația de metro de data aceasta. Doar o mică parte din aventura noastră subterană era diferită, trecând prin aceleași stații de cele mai multe ori. Turnul Eiffel ne-a intrat și el în rutină. De data asta l-am folosit ca fundal pentru fotografiile cu hainele Anei Maria Saragia.

Reîntors acasă, diminețile încep la ora șapte ținându-l în brațe pe Alex pentru a-i porni ziua cu dragoste, încerc să fac același lucru cu Lucas dar este prea devreme pentru el. Îi duc pe amândoi la școală respectiv grădiniță după care îmi beau cafeaua și mănânc ceva pentru a nu avea burta goală la sală.

Nu voi mai continuă să va povestesc despre rutina mea ci sunt curios care este rutina voastră! Începeți și terminați zilele în același fel? Chiar și cele de week-end?

0 0 vote
Article Rating
Share: