Cumva șuruburile, umbrele și ațele de pe perete m-au dus cu gândul la rotițele și ingeniosul mecanism din Game of Thrones. Poate fără să îmi dau seama, titlul pe care l-am ales este tot unul inspirat din serialul de mai sus, din replica burn’em all… aici ne fiind total de acord căci îmi plac burgerii mai suculenți.

După ce ai trecut de acea ușă impozantă, din lemn și fier, te întâmpina bizonul despre care vorbeam și dacă nu ești obișnuit cu locația ți se pare un bistro mic ,dar o scară te poartă către subsol unde spațiul este arhi suficient pentru iubitorii de burgeri și mâncare gătită cu ingrediente premium.

Am fost încântat când am trecut pe lângă operele Alexei Teletin și am simțit că ambianța este una care încurajează actul artistic. Ședința foto am realizat-o la demisol într-un peisaj ce mă duce cu gândul spre western-urile clasice iar turquoiseul canapelelor și a scaunelor spre culoarea cerului și a pășunilor din reflexia pârâurilor ce curg din munții ce se zăresc în fundal.

La fel este și mâncarea, un mix de texturi și gusturi, așezată într-un mod original dar cu elemente familiare.
Baz Bistro & Burgers și-a pus în plan să fie unic și să ofere clienților săi o experiență unică în arta culinară a burgerului cu personalitate și îți oferă posiblitatea unei evadări în lumea deliciosilor burgeri, fără să fie necesară deplasarea în America, de unde, burgerii își au originea. Locația din Constanța este situată pe Str. Vasile Alecsandri nr. 7, lângă statuia cu Lupoaica.

0 0 vote
Article Rating
Share: